MEOE PÉCS
KUTYAISKOLA


Szeretné, hogy kutyája szófogadó és engedelmes eb legyen?

Ha IGEN, minden fajtatiszta és keverék kutyát gazdájával együtt szeretettel várunk

a MEOE Pécs kutyakiképzőiskoláján

(Hősök tere – György akna)


Fegyelmező, engedelmes gyakorlatok
a kiképzőpályán és utcai körülmények között! A tanítás során kerüljük a kényszerítő, durva eszközök alkalmazását, a kiképzések alkalmával ügyelünk a kutya és a gazdi közötti harmóniára, jó kapcsolatra.

Jutalmazás: simogatás, jutalomfalattal, labdajáték, ...stb.

Őrző-védő munkánál a zsákmányszerző képesség mellett a kutyákban rejlő agresszió, védő és küzdő ösztön is levezetésre kerül.

Felkészítés: tenyészszemlére, kiállításra, engedelmes (BH), alap (HPO1) közép (HPO2) és felsőfokon (HPO3) vizsgára, versenyre.

A kiképzői munka hatékonyságát, eredményességét igazolja a kutyaiskoláról kikerült több száz vizsgázott kutya különböző vizsgafokozatokon. A legjobbak eredményesen képviselték iskolánkat különböző kutyás rendezvényeken (kiállítás, tenyészszemle, munkakutya verseny).

Általános tájékoztató:

Felszerelés: egysoros fojtólánc, bőrnyakörv, megfelelő erősségű és hosszúságú bőr, vagy gurtni póráz. Megfelelő méretű szájkosár, kikötéshez kikötőlánc használata ajánlott.

A kiképzés során a kutyavezetőnél mindig legyen jutalomfalat és a kutya kedvenc játéka (teniszlabda, apportfa, kesztyű...stb). A kutyát tisztán, ápoltan, egészségesen lehet a kiképzőpályára behozni. Kérem az érvényes oltási könyveket bemutatni. Ajánlott kullancs elleni védekezés.

Tüzelő szukával a foglalkozások nem látogathatóak.

A kutyavezető az időjárásnak megfelelő, sportos öltözetben és cipőben (esetleg gumicsizma) jelenjen meg. A kutya által okozott esetleges kárért a kutyavezető felel. A tanfolyamon résztvevő kutyavezetők kötelesek a kiképzésvezető utasításait betartani, sportszerű, korrekt magatartást tanúsítani.

Kutyák bántalmazása tilos!

A foglalkozásokat vezeti:

Martyin Balázs
vizsgázott őrző-védő segéd
aranykoszorús mesterkiképző
Tel: (30) 90 71 990

Schiffer Ádám
vizsgázott őrző-védő segéd
kiképzésvezető
Tel: (30) 39 69 569

Kiképzések: kedd – szombat 15:00
Beiratkozás: 2012. Augusztus 18. 15:00


http://meoepecs.hu/kutyaiskola

 


Nagyobb térképre váltás

 

Képek az iskola működéséről: